trying hard not to have pre-conceive ideas.... trying hard not to assumpt.... trying hard to hold on to deep sincere beliefs....

Monday, February 28, 2011

Tolong ingatkan aku

Semalam ada sorang A ni menanya ikin... awak uat blog citer apa? lantas ikin menjawab.. (wah dah macam ayat novel plak) erm... citer pasal myself la.. apa yang ikin suka buat.. n apa yang ikin extreme.. hehe.. pastu A cakap napa x buat sesuatu yang orang leh rujuk kat situ.. erm.. mmg agak bernas la idea dia nih.. tapi ikin nk buat apa yang ikin suaka buat.. tapi kdg2 ada gak mende yg berpekdah kat situ.. tinggal lagi cara penyapaian ikin tidak la formal macam wikipedia... anyway ikin nk bg thumb print kat dia...hihihi sbb ingatkan ikin... erm... pas ni insyaAllah pasni akan byk la unsur yg berpekdah dalam blog ikin nih...

Sunday, February 27, 2011

Susuk Berlian

Dominos miz u la.. tetiba teringin.. hehehe.... ikin nih bukan la penggemar pizza.. tapi selepas makan ini Domino's Pizza... ikin menjadi seorg pecinta pizza.. tapi Domino's sahaja... pizza len kureng.. tu sbb klu g Pizza Hut ikin akan makan mende2 len.. tapi klu Domino's yes i choose pizza dia yang len xbest... uhuhu... Classified Chicken recomended... sgt best.. amik yg nipis...lazat...




ha.. wat is diz? diz is susuk berlian.. kebanyakan peliharaan ikin mesti pakai susuk nih.. huhuhu.. tapi kat boipren xsampai ati lak nk buh susuk... hihihi...tapi akan diusahakan.. huhuhu...  nih satu lagi peliharaan ikin yang ikin nk share ngn ladies n gentleman... tadaaa...

ha ini lah dia peliharaan ikin yang dah ikin susuk kan..amacam? ada bran? kat bumi tercinta Malaysia nih.. ikin je yang ada helmet bersusuk camni tau... hihihi... kira klu dari blakang orang akan tau penunggang Fz ni adalah seorang gurgurl... hehehe... encik helmet xmarah kan... cabooottt...

Saturday, February 26, 2011

BITE


Qurratu Aisyah... nyum..nyum.. rasa nak makan budak kecik nih.... menggeram sangat.. ari ari tgk keletah dia sangat best... klu tidak mentengok sehari.. rasa cam xbest... tapi kadang2 dia telah nyum...nyum ikin dahulu... huhu... acik pon comel juge ye... macih ecah....
cuba lihat ini.. ecah telah nyum..nyum ikin sebelom ikin nyum..nyum dia... dia sangat menggeram melihat acik dia.. ikin nih terlalu comel kan... ops... nyuruk blakang pintu... klu nak tunjuk banyak sudah gigitan yang budak kecik nih buat... uwaaaa puan opah.. cucu awak sgt geram pada saya... abis lebam2... sampai arini kesan gigi budak tecik nih ada lagi... ecah ni kalau dapat geget skali dia cam masuk hantu... geget sampai dia puas ati... ahtoi... kenapa acik yang jadik tester awak... tp best jugak ada tanda2 camni.. agak2 windu leh mentengok... ecah.. acik biyu(i luv u) ecah bertimbun2 ok...



Thursday, February 24, 2011

BERKELAH LAH..LAH..LAH..

nyaman sangat suasana kat sini bersih.. x ramai org... mmg la x ramai kan sbb klu nk masuk bayar RM10 huhu.. tapi mmg berbaloi sbb full of facilities.. so kita pon xyah semak2 pala nk carik tempat tuk tuko baju.. sbb sume tersedia indah.. huhuhu.. kitorg plan nk repeat skali lagi.. nak pasang kemah.. lazatnya... ha?? gambo sikit.. jap.. ada lagi ni... t ikin sambung nanti ye..

huhu.. ikin sudah kesejukan berendam.. tenggek atas batu jap.. huhu.. jap agi sambung terjun... hehehe...

ha tu wan berok n eira...



Tuesday, February 22, 2011

BOWLING...LING...LING...LING

Last 2 weeks ago.. we ikin g main bowling @Flamingo.. huhu sgt la happening disitu.. HEAVEN... hehehe

Mari saksikan.... huhu..



Ha amacam.. ada nampak cam pro x? huhuhuhu... 
erm.. rasa nak repeat la.. huhu..



Saturday, February 19, 2011

BERKELAH LAH..LAH..

huhuhu.. in advance entry for my "berkelah..lah..lah.." Diz easy sunday were going to Sg Inki Kalumpang for our "berkelah..lah..lah.." diz is my 1st time visit to diz place.. soooooooo wait my entry after diz.. ill make sure diz mandi manda is enjoy maximum... hahaha... we will masak-masak oso.. erm.. wat else eh.. i tot we will capturing extra gedixxx pic.. huhu.. so "tungguuuuuuuuuuuu" ops... tangkap2 ikan juge... hehehe.. i'll show here later k......

Friday, February 18, 2011

Thursday, February 17, 2011

music in my blog...


sangat terhappy rini sebab ikin dah buh lagu dalam blog ikin nih... walaupon dah hampir 3 tahun kot baru rini tau camner nk buh lagu... klu nk compare blog ikin sebelom nih x brapa best pon sbb xde diz fancy2 icon... huhu skang dah ada lagu  siap.. credit to Pn alina sbb ajar ikin tadi....





adik bongsu ikin... huhu... suka sangat amik gambo camtu bebeudak la nih... katanya muka nampak lebih tirus.. huhu n lebih cute.. huhu... iye ke.. pnh gak cuba.. tapi dah nampak cam alien... hehehe....

Wednesday, February 16, 2011

Sangat Suka...



Huhuhu.. sgt mensuka arini… wah beg idaman.. walaupon bukan tergolong dalam kesukaan hamba.. tapi beg nih ikin dh lama riki.. tapi masa riki tu tengah mahal…tapi tadi tetiba lak ia menjadik sangat murah dari harga sebelom nih.. kira suka juga.. tapi tgh memikir dengan pakaian apa yg sesuai… huhu… sebab kaler nye yg merah menyala.. berbintik putih.. nampak agak shomel juge… tapi kena pandai menggayakan ia.. supaya nampak lebih shomel… hihihi… xde la org kata mangsa fesyen ye dak… hehehe…
Ha kan dah bgtau.. beg nih polka dot… huhu… suka ke idak? Hehehe…