trying hard not to have pre-conceive ideas.... trying hard not to assumpt.... trying hard to hold on to deep sincere beliefs....

Monday, February 14, 2011

DIVA la sangat

ha ce tengok apa yang kitorang dapat.. ini adalah reward tuk diri sendiri... huhuhu.. setelah sebulan bekerja... disebabkan terlebih budget bulan nih.. so telah merewardkan kecik sahaja.. xpe la asalkan happy xkisah kecik ke mahal ke.. yg penting kita enjoy...huhuhu.....


huhuhu.. suka..

'' Hargai lah diri Kita"



4 comments:

alina said...

lagi satu kin, smpi arini aku dok terngiang2 kata2 bro ko aritu pasal ' kita ni sombong dgn Tuhan, payah sgt nak berdoa kalau apa2 hal.tk kisah lah kecik ke besar ke halnya'......sekarang aku tgh try nak apply nih.Smpi tahap susah nak carik parking pun teringat2 je pesan bro ko tu...heheheheheh.Lawak kot tapi tak salah kan???

alina said...

blog ko seyes dah cam julia niiii

redblade7 said...

akak... huhu.. pengaruh happy dia tu yg buat saya jadi camni... huhu.. TQ jue..

je t'aime said...

sape julia sbnr nyeeee,...cite ckit...