trying hard not to have pre-conceive ideas.... trying hard not to assumpt.... trying hard to hold on to deep sincere beliefs....

Monday, February 28, 2011

Tolong ingatkan aku

Semalam ada sorang A ni menanya ikin... awak uat blog citer apa? lantas ikin menjawab.. (wah dah macam ayat novel plak) erm... citer pasal myself la.. apa yang ikin suka buat.. n apa yang ikin extreme.. hehe.. pastu A cakap napa x buat sesuatu yang orang leh rujuk kat situ.. erm.. mmg agak bernas la idea dia nih.. tapi ikin nk buat apa yang ikin suaka buat.. tapi kdg2 ada gak mende yg berpekdah kat situ.. tinggal lagi cara penyapaian ikin tidak la formal macam wikipedia... anyway ikin nk bg thumb print kat dia...hihihi sbb ingatkan ikin... erm... pas ni insyaAllah pasni akan byk la unsur yg berpekdah dalam blog ikin nih...

2 comments:

je t'aime said...

bkn slalu kite leh cite about wat we feel,elok gak klu leh buh smething yg berpekdah,tp like wat u said...biar kite wat ape yg kite suka...yg penting kite hepi n bnda nih x kcau org sudah....stay like this je k....sy suka kanya,tlg gande kn nyeeee..hehehe

redblade7 said...

je t'aime.. miss u
tul.. sbb kita just nak share our happiness here.. mana la tau one day kita ilang ingatan.. hehehe.. atleast we have something that we can go through with... hihihi