trying hard not to have pre-conceive ideas.... trying hard not to assumpt.... trying hard to hold on to deep sincere beliefs....

Thursday, July 15, 2010

KESUKAAN HAMBA

X dinafikan eskem adalah kegemaran aku sejak aku kecik lagi.. mana idaknya… asalkan majuk je ngan en abah… mesti eskem la pemujuk aku… sehingga kan sampai skang eskem seperti tidak dapat dipisahkan lagi dari aku…. Huhuhu… kalau kat umah tu.. asal ada eskem yang nek moto lalu.. mesti aku tahan.. kalau kata sehari ada 5 kali eskem moto tu lalu.. maknanya 5 kali la aku tahan eskem moto tu… huhu….

Nih ada kawan aku emailkan aku gambo eskem… cam siot je kan.. saja je membuka ruang selera aku kepada aiskrim… aku xkisah la apa jenis aiskrim pon…murah ke mahal ke..aku sebat je… eskem nih xde kot kat Malaysia… tapi so far aiskrim Mc Donald gak yg paling best bagi aku.. walau ada buskin robin, new zealand natural, lecka lecka.. ha apa lagi.. yang terbaru… nih ice room.. aku xjumpa lagi katmana ice room tu.. dah try cari kat blah BB.. xjumpa.. huhu…






Uissshhhhh.. lazatnya… ce tengok  eskem ni dah dicampoq ngn segala macam mak nenek… tapi klu aku prefer plain eskem… klu ada skit coklat ke ok la… tapi klu dapat yang nih pon aku memang xkan melepaskan peluang tuk menikmati dengansepenuh hati… 


Sebenarnya bagus makan eskem nih bagus… sebab ia boleh mengurangkan tekanan dan kepenatan… huhu… saja je kan sebab memamng suka makan eskem.. tapi ni betul nye citer.. bukan reka… cakap masjid nih… huhuhu…








2 comments:

je t'aime said...

nak ckit lehhhh???huhuu

redblade7 said...

leh mai sini... sabtu ni...